Annons
AnnonsAnnons

Arvika-Abba Tribute


Ikväll hade Magnus Carlsson, Molly Sandén och jag konsert i Arvika med vår Abba Tribute konsert. Det var en fullsatt sporthall och det var galet mycket låtar och underbar musik. Vi åkte hemifrån tidigt imorse och repade med Symfoniorkestern mitt på dagen innan det var dax för att själva konsertn kl 18. Jag hade barnen, Malin barnflickan och Kimpa som körde oss med mig och Magnus och hans man Mats hade sina 4 supersnälla hundar med sig, Barbro, Doris, Selma & hmm vad vad det nu den fjärde hette?! Det var fullt drag som ni säkert förstår och om mina barn hade fått välja hade de gärna ”bott” i Magnus loge med hundarna..


Molly, Magnus & Jag innan konserten drar igång. I have a dream...


Min lille kille ville absolut ha med sig sitt trumset idag, men jag lyckades övertala honom att ta elgitarren istället, puh! han tycker det här är såå roligt och vill bara vara med. Han tod vid sidan om scenen och hade egen show...fniss:) Publiken i Arvika idag!


Jag pluggar texter i pausen medan Angelo spelar på sitt Dsi, skön ställning han har va?


Dancing Queen!


Magnus som är en riktig Abba-freak kan precis allt om dem, levande uppslagsverk!!


Avslutningsnumret...Waterloo såklart!

Nu väntar några timmar i bil hem till Stockholm och det blir nog ganska sent innan vi är hemma. Imorgon blir det en hemma-mys dag med barnen! Sussa sött!!TAGGAR
20 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/installt-i-skelleftea-ikvall/