Annons
AnnonsAnnons

Äntligen i Spanien


Vi satt i 9 timmar på flygplatsen i Skavsta och väntade. Planet vi skulle åka med hade fått anda på Arlanda istället och de hade problem med att få ner det till Skavsta igen. Det var halt på landningsbanan och de hann knappt få undan snön…det va vad som sas i alla fall. Det kan ju lätt bli kaos med barnen som snabbt ledsnar och alla trötta människor som ligger i drivor, fast det gick faktiskt jättebra. Barnen var så duktiga och tålmodiga( så är det definitivt inte alltid) men nu gick det bra. Ja var mest orolig för att det skulle ställa planet, jag såg framför mig hur vi inte kom ner och skulle slåss med 200 andra resenärer om de få platser som fanns kvar på nästa flight till Alicante den 29:e…

Jag har aldrig varit så glad över att gå på ett plan…:)


Jag har satt upp julstjärnor i fönstren. Det är det enda som påminner om att det faktiskt är jul!

Den här resan ska jag fixa  i ordning mitt andra plan som hittills varit tomt. Jag har vara fixat med gästrummet. Nu återstår vardagsrummet och min garderob, så igår drog vi till Ikea och köpte grejer till garderoben. Tror ni vi har skruvat i natt…jag höll på till halv 3. Tycker det är så förbaskat roligt, sen idag kommer en lastbil med möbler ifrån Sverige som jag beställt så vi lär snart få skruva lite till och då vore det skönt om garderoben är klar…


Barnen spelar Ps3 och vi bygger för glatta livet...

Barnen fick ett PS3 i julklapp och det ska vi ha här i Spanien så igår lyckades jag faktiskt koppla in det på den nya tv här nere, Angelo var såå lycklig och jag fick till och med höra att: Morsan är grym:) Ha ha..


Nej, nu måste jag skruva vidare…lovar att visa f och efter bilder!! Tjingeling!!TAGGAR
18 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/le-bon-palais/