Annons
AnnonsAnnons

Äntligen har den kommit:)


Boken är här!! Wiiee! Har fått mitt första ex av min nya bok som kommer ut i början av augusti. Jag måste säga att det känns lite skumt att den finns fysiskt nu. Det har varit otroligt mycket jobb med den och jag är både glad och tacksam för att jag fått möjligheten att göra det här och dela med mig av mina erfarenheter.

Det kom endast 10 exemplar till Bonniers igår och Jesper och jag fick en var, sedan behöver sälj de andra för att visa upp, men så fort den stora laddningen kommer så kommer jag såklart ha en tävling för er här på bloggen.

Man kan redan nu förhandsboka den på den här adressen:


 

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9173630349

 Wiiie! Äntligen, vad roligt det var att få se en färdig tryckt!!


144 sidor träning, kost och tips på hur man ska leva i nuet. Även en del av mina favoritrecept:)


Så här ser den ut inuti, med en massa bilder på övningarna steg för steg.

Nu längtar jag tills jag kan visa upp lite roliga produkter som jag jobbar med…soon:)
TAGGAR
27 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/tavling-vinn-datorfodral/