Annons
AnnonsAnnons

Äntligen design till Matvarorna!


Designers Lars Wallin fick uppdraget att utforma designen till Floras nya design. Ett annorlunda uppdrag!! Så roligt och extremt mycket finare än vad deras äldre versioner av förpackningen brukar vara.  CCCCC .Toppbetyg av mig, 5 C!!! Har ni sprungit på dem i butik ännu, eller visste ni ens om det? Jag hade inte en susning förrän jag fick ett annorlunda paket på posten idag.  Det här är så roligt och annorlunda så det var jag bara tvungen att blogga om:)

Lars säger själv, -För mig kändes det hedersamt och roligt att bli tillfrågad om uppdraget att utforma Floras nya förpackningar. Bordsmargarinet har en lång tradition och det var även en del av min barndom.

ll

Finns i extra saltat med den vackra rödklövern på och normal saltat med vitklöver på förpackningen.

ll

IMG_6757

Så här har Floras tidigare förpackningar sett ut…första lanseringen var redan -65. Åh, vad mycket minnen som dyker upp! Den ena förpackningen ( den med ett rakt typsnitt och med den rosa klövern som en bord runt hela paketet) måste varit på tapeten på slutet av -70 talet början av -80. Jag minns den som igår, mormor hade alltid den och hon diskade alltid ur dem och sparade alla små Flora paketen, kunde vara bra att ha?! Liksom allt annat var bra att spara enligt henne, hon hade 12 bryggkaffekannor i glas stående längst upp i ett av köksskåpen på rad. Efter att bryggaren gått sönder sparade hon alla kannor. På den tiden slängde man ingenting, det är lite sött tycker jag. Jag tänker tillbaka på den tiden med värme och känner mig väldigt trygg. Nu ska jag bre´ mig en knäckemacka med ett lager Flora!!


ll
TAGGAR
33 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/lottakaren-och-rep/