Annons
AnnonsAnnons

Angelo 7 år- Grattis min älskling!!!


Idag väckte jag och Alessio Angelo med presenter på sängen och sjöng Ja må han leva!!!!! Min lilla plutt blir nämligen 7 ÅR! Herregud vad tiden går, o jag som inbillar mig att jag är småbarnsmamma…kanske inte riktigt va? Han är definitivt inte liten längre. Kan och vet allt själv. En ganska smart liten kille med huvudet på skaft som får mammas hjärta att slå ett extra slag. My god, vad gjorde jag utan mina fantastiska barn, jag är så tacksam för dem och älskar dem å fruktansvärt mycket. Varje dag är en gåva. Grattis min käre Angelo, vad tiden har gått fått. Samtidigt som det känns som det var igår som jag åkte in till BB Stockholm, så minns jag heller inte ett liv utan er barn….vad gjorde jag då?

Igår kväll, alltså fredags kväll så fick han detta fina schackspel av Staffan med familj, en dag för tidigt så han skulle hinna spela lite innan vi skulle åka hem, han var såå glad. Han har precis upptänkt hur kul det är att spela och gillar att fnula på smarta drag:)

Angelos nya schackspel från StarWars!!

Det blev några omgångar innan det var läggdax och att invänta den riktiga födelsedagen.

Födelsedagsdax!! Alessio fick en present han oxå.

Den här klockan hade Angelo önskat sig, så det blev en fullträff när han öppnade det paketet. Barcelona!!!

En Spiderman kamera och beyblades som är det roligaste Angelo vet just nu. Bordtennis set och några spel m m

Borden fick agera pingisbord.

Fotbollsspelet tyckte till och med jag var kul även om det var en pärs att sätta ihop...det tog 4 timmar och knogarna bödde när jag var klar! GGrrrr!!

Födelsedagstårta...

Plutten har blivit 7 år!

Sista dagen i solen....lunch på strandpromenaden.

Det var här jag plåtade omslagsbilden till min träningsbok " Kan jag -Kan du"

Fridfullt, lungt och vackert...och ganska folktomt. Mitt i sommarn är här däremot fullkomligt kaos.

TAGGAR
28 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/tom-ford-2/