Annons
AnnonsAnnons

Allsång på Spången


Igår var jag tillbaka på jobbet igen och då var det dax för Allsång på Spången i Ljungbyhed. Vi repade som vanligt på eftermiddagen och sedan var det skarpt läge vid halv 8. Magnus Bäcklund fanns oxå med som gäst och sjöng några låtar och även Helene Lindqvist. Jag signerad en massa skivor efteråt och träffade en massa härliga bloggläsare. Jag sjöng Visa vid vindensängar och även de vanliga schlagerlåtarna + Jag är en gåsapåg från Skåne”..kanke inte helt passande, fniss:) Tyckte det hade passat bättre med ”Flickorna från Småland” fast för publiken var det ett kanonval och de sjöng för full hals. Jörgen Sonemalm, som var gitarrist i Wizex på den gamla goda tiden då jag sjöng där fanns med i bandet och körade och spelade sax. Kul att träffa honom, det var några år sedan sist..

Det lät bra om bandet och det blev en trevlig kväll..vi hade egentligen tänkt stanna kvar, men när vi insåg att vi inte hade så långt hem till mormor och morfar så beslöt vi oss för att åka dit istället. På det här sättet fick vi 2 hela dagar hemma på gården och det gjorde barnen själaglada:)


Här sitte jag i min loge/ hotellrum och ska snart byta kläder och fixa till mig. Klänning ifrån Dsqueles


Det härliga livet på landet...underbar tavla.


På scenen under "Allsång på Spången"


En stor och fin publik på plats för att sjunga!


TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/lalandia-hotell-svanen/