Annons
AnnonsAnnons

Alla Hjärtans Dag!


I går hade jag middag hemma med några vänner, en lugn och skön kväll med god mat. Teriaky lax och potatisgratäng, med färska räkor. Sen var det ju schlager igen, lite svårt att höra ordentligt med en massa stojande barn! Fast jag tycker nog att det var rätt låtar som gick vidare även om Pauline var en favorit för mig! Najet o Larsa som var här kan jag nog lätt utnämna till de mest omtänksamma vänner jag har! De hade med sig varsin ros som de tillsammans med barnen gömde på deras rum som de skulle få ge mig idag! Såå enormt omtänksamt och gulligt! Tror ni barnen var stolta och glada i morse när de fick ge mig det!! Tack snälla ni för att ni finns!


bild


Presenter till Barnen imorse!


Rosor ifrån mina små killar. Blev såå glad!TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/runway-fashion/