Annons
AnnonsAnnons

Alla fina bloggläsare!


Jag tycker det är underbart att ni är engagerade och jag älskar att läsa era kommentarer som ni säkert förstår. Som någon skrev, det klart att det är roligt när ni kommenterar mina inlägg. Det är ett tecken på att ni tycker någonting och jag tar emot kritik precis som det positiva. Det är bra att få bägge delar för att ständigt ”triggas” att bli bättre på att blogga om sådant som kan vara intressant för er att läsa om. Jag jobbar ständigt med att försöka variera mina inlägg för att de ska bli så varierade som möjligt. Självklart måste ni få kommentera varandra, det kan jag aldrig förhindra men snälla försök att ha en god ton mot varandra och göra det med så mycket respekt som möjligt. Förstår att ni ibland kan bli arga, irriterade på olika typer av inlägg men kommentarsfältet är till för alla så försök att ha överseende med varandra. Stor kram på er alla och tack för att ni följer min blogg! Charlotte ♥

TAGGAR
27 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/boa-mel-b/