Annons
AnnonsAnnons

Aj, aj, aj!!


Idag stod det intervju med Malin Roos i kalendern, men jag hade blandat ihop dagarna och trodde att det var ett möte. Jag fanns på plats i tid, men var inte direkt tillfixad för en plåtning…

Igår när vi spelade in Talang på Grand Hotell i Stockholm så glömde jag mitt smink..klumpfia som man är. Så det tänkte jag hämta under dagen, men hade ju inte hunnit göra det när det var dax gör plåtning. Nåväl, hade syrran i krokarna med kläder ifrån gårdagens insp. så byxor i skinn blev det dagen till ära men en ganska naturell look.

Olle började med att dra ner gardinerna i foajen?! Hoppsan sa…med andra ord vet jag vad jag ska göra nästa vecka…åka till Ikea köpa ny upphägningsanordning och plocka fram slagborret, perfekt, jag hade ändå inget annat att göra 😉 Det är ju ett löp!! Expressen vandaliserar Perrellis kontor?! Skulle lätt funka! Fniss…

Dax för plåtning efter det i alla fall…Då ”springer” Olle rätt in i skylten, ni ser den ”lilla” på bilden lite längre här under, vid vattnet?? Ooooopps!

Rackarns, dagen började inge vidare. Han fick en bula och ett skrapsår som faktiskt blödde lite, stackarn!

Malin o jag fick en trevlig pratstund i alla fall, hon var verkligen en kanon tjej och jag hoppas hon skriver lika bra som hon var trevlig!! Imorgon kommer resultatet i Expressen..

Igår stod det i Expressen ang morgondagens Premiär av Talang ”Han är värdelös”…Henriks tur att få en känga av Bert! Dock sa han en massa fina saker om Henrik oxå, jag vet för jag satt med…men det här var väl mest intressant att skriva om..

Bert har varit i farten igen..Gårdagens Expressen.

Olle från Expressen, vilken stjärna 😉

Dagen började inge vidare för stackars Olle..

Kolla in skylten, inte så liten att man missar den direkt??

Fåtöljen flyttades ner till vattnet..

Wiiie!!! Jag kan fortfarande, jag lovar!!!! Malin in action.

TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/sweet/