Annons
AnnonsAnnons

ATG-ombud på Birka..


I söndags åkte jag färja…det var Birka och en massa ATG ombud om hade fest. Jag och Niklas Andrsson var inbjudna att sjunga och underhålla tillsammans med bandet. Vi var på soldäcket på 11 våningen och det var riktigt trevligt. Olika barer och en massa människor som dansade på de alla olika nivåerna som vart uppbyggda.

Morgonen efter hoppade vi av på Åland för att ta båten hem till Grislehamn, jag hade nämligen en inbokat plåtning som det var deadline på så jag hann inte åka den långa resan hem. Det gick bra och jag hann hem och till och med få färgat hår av Mattias innan vi satte igång med vår fotosession.

I väntan på att gå på scen...i disken!!

Niklas Andersoon och jag i It takes two...

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/platning-3/