Annons
AnnonsAnnons

ABB’s veteranfest med CottonClub!


Efter Barn Galan drog jag vidare till Västerås och sjöng på ABB´s veteranfest. De hade en stor tillställning och jag hade en timmes show för dem. Cotton Club backade upp mig under ledning av Richard Häger. Extremt kul att göra en helshow med sittande publik då finns det utrymme att köra låtar som jag inte gör så ofta. Igår sjöng jag bla några låtar från mitt Monica Z album och några gamla örhänge som Sentimental Reasons och Tennesse Walz.

DSC00222


DSC00246

Armbandet jag har på mig fick jag av Mattias och Patrik igår och kommer ifrån en butik i Göteborg som heter Mouche. Älskar det! Så schysst med den här typen av armband som jag kan använda varje dag till alla outfits.

DSC00256


DSC00259

Klänning ifrån Sass and Bide, skinnjacka H&M, skor Louboutin.

DSC00280

Jag och Richard i X-tra numret ”Ain´t no mountain high enough”.

DSC00271

En fantastisk publik som verkligen var med på noterna, allt man kan önska sig!

cotton_charlotte_web

Jag och hela Cotton Club efter gigget!

Sen åkte vi hem efter gigget och jag däckade efter en lång dag…5 timmar senare väcktes jag av Alessio som ville uppe och leka. Jag fick be han ”låtsassova” en stund till så att Angelo och jag kunde ta fram paketen och sjunga ” Ja, må han leva….” Så mysigt! Lillkillen fyller 4 år.


TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/varldens-barn-galan/