Annons
AnnonsAnnons

35 idag!


I morse vaknade jag av att barnen sjöng för mig, eller rättare sagt Angelo satt upp och gjorde det. Alessio låg ner med huvudet i kudden o surade för att det inte var hans födelsedag. Han är så otålig och fyller först om 10 dagar. Ha ha..lille skrutten. Sen blev de ovänner om vilken tårta jag skulle köpa. Alessio ville ha en grodtårta o Angelo en avlång tårta…

Sen öppnade jag Anns fina present och ville visa er. En människa med hjärta av guld!! Tack gulliga du!!


Superfina stövlar!


En hel påse full med kärlek...en massa goda teer, kort, hjärtformat godis,  m m....


Så sant, så sant...det är så man måste se det!En kompis till mig sedan många år, Yvette, skickade ett superfint läppstift ifrån Ysl i födelsedagspresent. tack snälla Yvette med hela familjen för att ni kom ihåg mig.

Jag är så imponerad av alla som kommer ihåg födelsedagar, jag tycker verkligen det är jättesvårt att hålla reda på alla släktingar, barn och kompisar…men jag gör mitt bästa! Tycker däremot att det är kanon när man blir påmind, för det finns inget som är så pinsamt som att missa någons födelsedag! Hur gör ni för att hålla reda på alla? Har ni en speciell bok ni skriver ner det i? I telefonen, eller det där birthday systemet på nätet?

Älskar den här färgen, kan verkligen rekommendera den!

YSL, Rouge Volupte´.

Nu ska jag jobba lite på kontoret och sedan blir det till att fira lite ikväll, ha en fin dag!TAGGAR
72 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/nagot-ar-fel/