Annons
AnnonsAnnons

14 år till Salu


På planet ner till Spanien sov båda barnen och jag passade på att läsa en bok som jag hört talas om. 14 år till Salu av Caroline Engvall. Jag sträckläste den på 2, 5 timme och det var en skakande läsning vill jag lova. Den handlar om 14-åriga  Tessan , det är hennes egen historia. Hon lever ett välanpassat liv med mamma, pappa, syster och bror, men en dag raseras allt, på väg hem från stallet blir hon våldtagen av en jämnårig kille och hon tar på sig skulden för det. Efter en tid börjar hon sälja sex via nätet, hon dras in i en ond cirkel av självförnedring och prostitution i jakt på bekräftelse. Till en början märker ingen i hennes omgivning vad som händer…

Den är gripande, sorglig och riktigt skakande!

Det här är en viktig bok som jag tycker alla borde läsa!


Kan jag varmt rekommendera!
TAGGAR
31 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/landat-i-spanien/